Καλώς όρισες στην πιο χρήσιμη ενότητα ίσως, αυτού του site.

Είναι πολύ ωραίες οι φωτό & τα βίντεο στο Gallery (αν δεν τις είδες, να τις δείς) ωραία και τα Playlist που κατα πάσα πιθανότητα είναι ο κυριότερος λόγος που οδηγήθηκες σε αυτό το site, αλλά κατα τη δική μου άποψη, το πιο SOS σημείο του είναι αυτό ακριβώς εδώ.

Γιατί;

Γιατί σίγουρα έχεις και πολλές ερωτήσεις – απορίες.
Έτσι, θα επιχειρήσω να λύσω όσο πιο πολλές μπορώ, μέσα απο την εμπειρία και απο πολλές πολλές συζητήσεις που έχω κάνει με ζευγάρια στο παρελθόν.

Ελπίζω με τον καιρό να εμπλουτίσω αυτη την ενότητα όσο περισσότερο μπορώ με άρθρα που ίσως να σου φανούν χρήσιμα, είτε δουλέψουμε μαζί, είτε όχι.
Έτσι και αλλιώς, δεν σου απευθύνομαι μόνο ως DJ αλλά και ως κάποιος που έχει πάει σε πολλές πολλές, πάρα πολλές δεξιώσεις & event.

Μέσα απο αυτό το site, έχω προτιμήσει τα κείμενα να απευθύνομαι ως “πρόσωπο” με “πρόσωπο” κι όχι ως κάποια εταιρία παροχής υπηρεσιών DJ.
Σκοπός δεν είναι να δημιουργηθεί ενα νέο κύμα πελατείας μέσα απο το kostaskollias.gr. Υπάρχουν συνεργασίες με επαγγελματικούς χώρους και κτήματα και μια 18ετή εμπειρία.
Σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και αν καταφέρουμε και οι δύο να κερδίσουμε μια συνεργασία μέσα απο αυτή την περιήγηση, θα ήταν τιμή μου.
Μπορείς να μάθεις περισσότερα πράγματα για μένα στην ενότητα #THE DJ.

Άν έχεις κάποια ερώτηση να κάνεις, στην ενότητα Contact σου δίνω την δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί μου άμεσα με διάφορους τρόπους.

Καλή ανάγνωση λοιπον!

CONTACT ME

Για πιο άμεση απάντηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Messenger ή το Instagram
ή μπορείτε να στείλετε το mail σας όπως και να μας καλέσετε στους παρακάτω συνδέσμους

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις μια εκτίμηση τιμής

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
*Οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως του τύπου της εκδήλωσης και την τοποθεσία και αφορούν μόνο την υπηρεσία του DJ. 
*Παρέχεται ηχητική κάλυψη κατόπιν συννενοήσεως.

Just a sneak peak of what's been going on'