Tip's

Συχνές απορίες που έχουν τα ζευγάρια

Συχνές απορίες που έχουν τα ζευγάρια

Το να ρωτήσετε τον DJ σας είναι σημαντικό για να διασφαλίσετε ότι η μουσική και η ατμόσφαιρα του γάμου σας θα είναι ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί. Με τη σωστή επικοινωνία και συνεργασία, ο DJ σας θα συμβάλει στη δημιουργία μιας εμπειρίας που θα θυμάστε για πάντα.

Συχνά, κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους, τα ζευγάρια που ετοιμάζουν μια γαμήλια δεξίωση, εστιάζουν σε συγκεκριμένα θέματα, όπως:


Τί κάνουμε αφού φτάσουμε στον χώρο της δεξίωσης

Η συννενόηση γίνεται πάντα με τον υπεύθυνο του χώρου. Κατα την άφιξη και μέχρι και την είσοδο σας, οι υπέυθυνοι φροντίζουν να προετοιμάσουν τους επαγγελματίες όπως τον DJ, τους φωτογράφους, τους υπεύθυνους για τα πυροτεχνήματα αν υπάρχουν, να καθίσει ο κόσμος στα καθίσματα τους ώστε να είναι ο χώρος έτοιμος να σας υποδεχτεί.

Με ποιά σειρά μπάινουν τα τραγούδια

Η σύνηθες σειρά είναι η εξής :

  1. Κατα την είσοδο σας, μπαίνει το τραγούδι εισόδου. Αν δεν έχετε σκεφτεί κάποιο δείτε τις προτάσεις που έχουμε σε αυτή τη σελίδα.
  2. Αν υπάρχει τούρτα, κατευθύνεστε προς την τούρτα. Αν έχει ζητηθεί τραγούδι τούρτας, εδώ ο DJ κάνει την αλλαγή του για να ακουστεί η επιλογή σας μέχρι να την κόψετε και να ταίσετε ο ένας τον άλλο. Στη συνέχεια ο μέτρ σας ανοίγει την σαμπάνια και σας γεμίζει τα ποτήρια. Αφού χαιρετίσετε τον κόσμο, πίνετε σταυρωτά και ακουμπάτε τα ποτήρια σας στο τραπέζι.
  3. Το τραγούδι του πρώτου χορού αρχίζει αφού έχει απομακρυνθεί το τραπέζι της τούρτας απο μπροστά σας.

Αν δεν υπάρχει τούρτα, πολλές φορές τα ζευγάρια μπαίνουν μέσα με το τραγούδι της εισόδου και χαιρετάνε τον κόσμο με σαμπάνια. Κάποιες άλλες φορές και κατόπιν συννενοήσεως με τον DJ, προετοιμάζουν ενα μίνι 5λεπτο πάρτι mix και προσκαλούν τους φίλους να τους συνοδέυσουν σε χορό. Αφού αυτό τελειώσει, χορεύουν τον πρώτο χορό.

Μπορείτε να ακούσετε, να επιλέξετε, η να ζητήσετε ενα δικό σας party mix απο αυτή τη σελίδα.

Πότε πετάω την ανθοδέσμη

Την ανθοδέσμη την πετάτε σε όποιο χρονικό σημείο της δεξίωσης επιλέξετε.
Κατα προτίμηση, θα ήταν ωραία να την πετάξετε λίγο πριν το χορευτικό πρόγραμμα όπου μετά απο το πέταγμά της, μπορούμε να μπούμε στο ψητό του χορού.

Τι κάνουμε μετά τον πρώτο χορό

Το “δύσκολο” κομμάτι πέρασε. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να αποφορτίσετε όλο το άγχος που σας κυνηγούσε τόσους μήνες και να αφήσετε τους επαγγελματίες που επιλέξατε να το διαδεχτούν. Αφού τελειώσετε τον πρώτο χορό, οδηγείστε στο τραπέζι της οικογενείας όπου σας περιμένουν τα λαχταριστά πιάτα σας.

Αφού ολοκληρώσετε το δείπνο σας, σε συννενόηση με τους φωτογράφους, ξεκινάτε τον χαιρετισμό για τις καθιερωμένες φωτογραφίες με τους φίλους σας.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Kostas kollias

Αν έχεις γενικά απορίες, στη στήλη αυτή μπορείς να τις λύσεις, ακόμα και να ρωτήσεις!

CONTACT ME

Για πιο άμεση απάντηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Messenger ή το Instagram
ή μπορείτε να στείλετε το mail σας όπως και να μας καλέσετε στους παρακάτω συνδέσμους

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για να λάβεις μια εκτίμηση τιμής

*Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
*Οι τιμές διαμορφώνονται αναλόγως του τύπου της εκδήλωσης και την τοποθεσία και αφορούν μόνο την υπηρεσία του DJ. 
*Παρέχεται ηχητική κάλυψη κατόπιν συννενοήσεως.

Just a sneak peak of what's been going on'